.

新的简体中文威廉士网页

星期三 15 十月 2014

威廉士制冷有限公司一直也注重客户体验, 所以我们制作了一个中文版本的网页, 以方便使用简体中文的客户。网页的内容跟英文网页是一样的, 只是语言采用了简体中文。访客可以使用下面的链结进入网页, 另外, 如果想转回英文版本, 只要按网页右上角的“Eng/中”链结就可以进入英文版本。

简体中文威廉士网页网址: http://cn.williams-refrigeration.com.hk/

如对网页有任何意见, 欢迎大家联络我们。谢谢。

过往的消息

展开

最新消息!

登记威廉士的电子通讯就能收到最快最新的制冷设备信息, 我们绝对不会向第三方透露你的个人资料。

Keep In Touch

We may need to share your data with third parties to complete your enquiry, such as authorised dealers or service contractors. We will not share your information for any other purpose. For further information, please see our Privacy Policy.